På nettet overalt med optimal forbindelse

Hotspot, trådløst netværk i hjemmet eller mobilt bredbånd. Hvad er det mest optimale?

På nettet overalt med optimal forbindelse

Fremover skal kunder hos TDC ikke længere tage stilling til, om der skal benyttes mobilt bredbånd, hotspots eller trådløst netværk, når de skal på nettet.

Et lille stykke gratis software med navnet ConnectIT vælger automatisk den mest optimale forbindelse for brugeren, uden man skal kende til en masse teknik.

 – “De fleste er ret ligeglade med teknologien. Det vigtigste for en er, at man har internetadgang. Med det lille software ConnectIT kan man som bruger, automatisk skifte mellem bredbånd fra fastnettet, mobilt bredbånd og hotspot afhængigt af, hvad der giver den bedste forbindelse. Brugeren skal ikke gøre noget. Ikke andet end at være på nettet,” forklarer koncerndirektør i TDC Privat, Jesper Theill Eriksen.

Fremover bliver ConnectIT en del af softwaren på TDC’s dongles til mobilt bredbånd. Eksisterende kunder kan allerede nu hente ConnectIT på TDCs hjemmeside.

Link

Mere om TDC ConnectIT

Opdatering:

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 20/5/2009 fortsatte vi fortællingen med en artikel med fokus på Mobilerne gik bersærk onsdag eftermiddag – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Seneste nyheder om TDC ser du her..