Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pakker med smartphones eftertragtet hos tyve

Pakker med smartphones eftertragtet hos tyve

Tyveknægte jagter julegaver med smartphones og det virker til, at der er tale om organiserede røverier hos Post Danmark.

Mere end 9.000 pakker forsvandt sidste år – og en stor del af disse blev stjålet af organiserede kriminelle ifølge Post Danmark.

Pakker med smartphones og lignende er fristende for de kriminelle allerede inden de når frem til kunderne.

Post Danmark fortæller, at der er tale om mange pakker, som bliver stjålet – og det seneste halve år har der været en tendens til endnu flere pakker havner i hænderne på de forkerte. Det skriver metroXpress.

 - ”Det drejer sig om, hvad der virker som organiserede røverier på vores distributionscentre og i vores pakkebiler,” siger personalechef Hans Erik Nielsen i Post Danmark til metroXpress.

Blandt andet teleselskabet Telia kender også til problemet med det stigende antal forsvundne pakker med telefoner. Danmark er det land, hvor de oplever der forsvinder flest telefoner.

 - ”Vi oplever et generelt problem på det danske marked. Særligt her i juletiden er problemet stort, siger kommunikationschef i Telia Mette Honoré, der dog ikke vil oplyse, præcis hvor mange smartphones der ikke når frem til kunden i første forsøg.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik 19-12-2012 13:48:53

.....personligt!
Glædelig jul

0 0

Om brug af cookies