Pakker med smartphones eftertragtet hos tyve

Tyveknægte jagter julegaver med smartphones og det virker til, at der er tale om organiserede røverier hos Post Danmark.

Pakker med smartphones eftertragtet hos tyve

Mere end 9.000 pakker forsvandt sidste år – og en stor del af disse blev stjålet af organiserede kriminelle ifølge Post Danmark.

Pakker med smartphones og lignende er fristende for de kriminelle allerede inden de når frem til kunderne.

Post Danmark fortæller, at der er tale om mange pakker, som bliver stjålet – og det seneste halve år har der været en tendens til endnu flere pakker havner i hænderne på de forkerte. Det skriver metroXpress.

 – ”Det drejer sig om, hvad der virker som organiserede røverier på vores distributionscentre og i vores pakkebiler,” siger personalechef Hans Erik Nielsen i Post Danmark til metroXpress.

Blandt andet teleselskabet Telia kender også til problemet med det stigende antal forsvundne pakker med telefoner. Danmark er det land, hvor de oplever der forsvinder flest telefoner.

 – ”Vi oplever et generelt problem på det danske marked. Særligt her i juletiden er problemet stort, siger kommunikationschef i Telia Mette Honoré, der dog ikke vil oplyse, præcis hvor mange smartphones der ikke når frem til kunden i første forsøg.

Historiens videre kronologi

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/12/2012 kom den efterfølgende historie med artiklen Doro PhoneEasy 740 – smartphone til de smarte ældreKlik her og læs den fulde artikel.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..