Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Palm Pre kommer til Europa

Palm Pre kommer til Europa

Så er Palm Pre på vej.

Producenten Palm vil erobre deres markedsandele tilbage, og lancerer derfor også deres nyeste model Pam Pre på det europæiske marked.

Det er på Palm's hjemmeside i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien, at telefonen nu står anført som "kommer snart".

Der er udviklet et helt nyt operativsystem med navnet WebOS - med en række funktioner, som alle er internetbaserede.

Telefonen lyder generelt ret interessant, og kunne være spændende at se i konkurrence med iPhone og HTC Touch Diamond2.

Foreløbig er hverken Danmark eller nogen af de andre nordiske lande dog nævnt, derfor er det uvist om telefonen vil komme på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Jespersen 08-03-2009 06:29:59

Der blev dog lagt en dæmper på min begejstring da jeg opdagede at SDmicro-supporten var en and. På trods af 8Gb (7,et eller andet frit) hukommelse i dimsen, kunne det være meget rart - hvis den skal kunne overtage de fleste mobile funktioner (Såsom ebogslæser og musikafspiller).

0 0
Anders Jessen 09-03-2009 10:16:39

Det kunne være super lækkert med en plads til et MicroSD-kort.. Men hvis man sammenligner med iPhone, som jo er den største konkurrent pt. har den jo samme mængde hukommelse, medmindre man nu køber 16 GB udgaven.. :b
Men det kan da være den kommer i en større udgave.. Må man da håbe.. :)

0 0
Anders Jessen 02-03-2009 19:20:42

Den skal jeg bare have!! :D
Slår iPhone 100 %..
Det eneste den måske ikke klarer sig så godt på, er muligvis synkroniseringen med ens computer.. Der har Apple jo en fordel med iTunes..

0 0
Peter Torgersen 07-09-2009 17:34:32

Forskellige reviews på youtube, siger at palm pre 'snyder' itunes, til at tro at den er en iPhone eller en iPod (: Så der skulle ikke være nogen problemer der (;

0 0

Om brug af cookies