Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Palm Treo 500 snart i Danmark

Palm Treo 500 snart i Danmark

Treo 500 tilbyder ikke kunderne noget som de ikke allerede har kunnet få længe. Det er en basis model til dem som bare vil have en Windows Mobile enhed uden alt for mange smarte features.

Palm Treo 500 i sort
Palm Treo 500 i sort

Palm Treo 500 er uden tvivl en af de letteste Palm telefoner til dato, indtil nu har telefonerne ligget og rodet rundt omkring 150 grams-klassen, men Treo 500 vejer ikke mere end 120 gram (det samme som en HTC S710). Endvidere er det en af de første Palm telefoner, som faktisk ikke har touchscreen.

Treo 500 bygger på Windows Mobile 6.0 og altså ikke PalmOS til glæde for nogen og sandsynligvis gene for andre.

Tages der udgangspunkt i specifikationerne for Treo 500, så virker den som en basis telefon, uden for mange smarte funktioner. I materialet fra Palm beskrives den, som en telefon til "folk som er nye indenfor smartphone kategorien."

Treo 500 er 3G kompatibel, men ingen HSDPA eller WiFi. Et 2 Megapixel kamera på bagsiden, men intet kamera på fronten til video opkald. Til gengæld er der fuldt QWERTY tastatur. Hukommelsen byder på 150 MB ledig plads, med mulighed for udvidelse i form af MicroSD kort.

Alt i alt virker det som en ganske udemærket telefon, men der mangler noget. Den tilbyder ikke kunderne noget, som de ikke har kunnet få længe - måske lige ud over designet.

Ifølge Dangaard Telecom vil Palm Treo 500 snarest gå i handel i Danmark. Som udgangspunkt dog kun med engelsk operativ system. Om den kommer med dansk afhænger af hvordan den bliver modtaget.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies