Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Panasonic viser deres toughpad frem

Panasonic viser deres toughpad frem

Panasonic har smidt deres nye tablet på bordet, som allerede sidste år fik betegnelsen toughpad

Phablet er blot et af de nye udtryk, som er opstået i kølvandet på smartphonens og tablettens udvikling. Ligesom Sony havde eneret på udtrykket Walkman, så ejer Apple ordet ’iPad’, hvilket har givet de andre producenter frit slag i den kreative afdeling, når det kom til navngivning og betegnelser.

Dette har resulteret i, at Panasonics sidste år smed en ’Toughpad’ på bordet, og vi her fra redaktionen med dårlig humor kunne tilføje, at den godt kunne holde til det…
Nu har de så gjort det igen, og døbt sagen FZ-M1.

Denne gang er det dog ikke de imponerende 20 tommer, som blev fremvist sidste år, men mere beskedne 7 af slagsen. Men skulle det lykkes at lukke den op, så finder man et imponerende maskinrum under overfladen. Styresystemet er Windows 8.1, som kører på en Intel Core i5 vPro processor.

Hele sagen er selvfølgelig stød-, tabs- og temperatursikker og bliver fuldendt af, at hverken støv eller vand kan finde vej ind. Skærmen lever også op til resten af indtrykket, og består af ’glow touch’ teknologi, som sikrer, at man kan betjene den uden at tage handskerne af. Dertil kommer, at man også kan aflæse skærmen i dagslys.

Hvad angår tilslutningsmuligheder, så findes der en USB 3.0 port, microSDXC og muligheder for MSR, SmartCard og LAN. For at nævne nogle af de andre features, så er der selvfølgelig Wi-Fi, GPS, NFC, UHF RFID, Bluetooth 4.0 og integreret LTE tilslutning.


Der er indtil videre ikke oplyst noget omkring strømforbrug og batteriets levetid.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies