Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Paraplyen der giver dig bedre dækning og gratis opladning

Paraplyen der giver dig bedre dækning og gratis opladning

Vodafone har i samarbejde med et engelsk universitet udviklet en paraply der giver bedre dækning og gratis opladning.

Du står midt på Roskilde Festival og pludseligt begynder det at regne, og ikke nok med det, så løber din telefon tør for strøm.

Et rigtigt øv scenarie for mange festivaldeltagere herhjemme, men det er der nu kommet en løsning på, en paraply.

Det er Vodafone der i samarbejde med University College London har udviklet en enestående smart paraply.

Den virker på den måde at der på den ydre side af paraplyen sidder hele 12 små solscelle paneler, der samler solens lys og omdanner det til strøm, som du så kan bruge til din smartphone.

Derudover gør paraplyen det at alle inden for en radius af én meter får bedre mobildækning på telefonen, da der i paraplyen er monteret en lille mobilantenne, som forstærker 3G-signalet.

Paraplyen er specielt udviklet med henblik på festivaldeltager, om den bliver tilgængelig herhjemme er tvivlsomt, da Vodafone ikke operere i Danmark, men en sjov lille gimmick er det da.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Carsten 14-06-2012 20:36:51

Det begynder at regne, og min telefon løber tør for strøm. Løsningen på det er så, at paraplyen skal samle solens lys og omdanne det til strøm.

Hmmm :o)

0 0
Jesper 14-06-2012 21:46:02

Jah, det kunne man fristes til at tro, men de behøver ikke SOL lys, men bare lys!
Hvis det andet var tilfældet, ville de solpaneler, som man smider på tagene over det hele, ikke være særligt effektive! ;-)

0 0
Jacob Smidt 15-06-2012 09:16:40

Men hvad er det der gør at der er lyst om dagen og mørkt om natten? hvis ikke det er solen så har jeg misset et eller andet?

Er godt klar over at panelerne ikke behøver direkte skyfri sollys, men det er nu engang solen der gør at vi har dag og nat forskelle..

0 0

Om brug af cookies