Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Parkeringsapp - nemt og billigere

Parkeringsapp - nemt og billigere

Ny parkeringsapp gør det nemmere og billigere at parkere bilen - i første omgang dog kun i København og Frederiksberg.

Screenshot fra applikationen ParkMan
Screenshot fra applikationen ParkMan

En ny parkeringsapplikation ParkMan skal gøre det nemmere og billigere at parkerer bilen. Med applikationen skal du blot trykke ”start” og ”stop” når der parkeres, og parkeringsautomaten trækker da betalingen automatisk på kreditkortet.
 
- ”Det eneste man skal gøre er at åbne applikationen, der automatisk finder bilens position vha. mobilens GPS og dermed ved, hvilken takstzone man har parkeret i. Derefter er det bare at trykke ”start parkering”, og når man vender retur til bilen, er det blot at trykke ”stop parkering”, og så er du klar til at køre”, forklarer Dan Høgdall, der er initiativtager til ParkMan i Danmark.

Erfaringer fra Finland viser, at bilisterne kan se frem til at spare op mod 25 procent på parkering, da det med applikationen er slut med overtidsbetaling. En lignende applikation har været i brug et års tid i Finland, og blev sidste år kåret til årets applikation.

I første omgang dækker applikationen kun København og Frederiksberg, men senere vil den virke i andre større danske byer.

Screenshot fra applikationen ParkMan
Screenshot fra applikationen ParkMan

Alt i én regning – sådan kommer du i gang…

Applikationen giver ligeledes muligheden for at samle alle parkeringer så det betales på én gang. ParkMan sender så en faktura på mail, hvor alle periodens parkeringer er opgjort, det gør også løsningen attraktiv for virksomheder – så de da kan bogføre parkeringer samlet i stedet for enkeltvis.

Bliver der er med i ordningen får tilsendt et klistermærke, som skal placeres i forruden på bilen. Du kan læse mere på deres hjemmeside.

Ønsker du at benytte ParkMan skal du blot downloade applikationen og registrere dig, det koster et engangsbeløb på 99 kroner. Applikationen findes i både App Store og Google Play Store.
 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies