Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Parrot klar med nyt håndfri system til bilen

Parrot klar med nyt håndfri system til bilen

Parrot har udviklet et nyt håndfrisystem med dual-mode, der tillader at tilkoble to enheder på én gang.

Parrot Minikit+ er den nye enhed fra Parrot, der igennem mange års erfaring, er blandt de førende på markedet indenfor trådløs betjening, af telefonens opkaldsfunktioner.

Den nye Minikit+ er en smart lille enhed, der kan sættes fast i bilens solskærm, her registrerer den automatisk via en lille sensor, om du befinder dig i bilen eller ej. Således tænder enheden selv når bildøren åbnes, og parrer sig herefter med din Bluetooth enhed.

Den lille sensor sørger sammen med enhedens nye processor, for at holde strømforbruget nede på Minikit+, samtidig er den nye processor i stand til at levere bedre ydelse.

Parrot Minikit+ kan via dual-mode teknologi parres med to mobile enheder på én gang, og tildeler automatisk to forskellige ringetoner til enhederne, således kan både mandens og konens telefoner parres med Parrot Minikit+.

Minikit+ kan desuden huske op til 10 enheder, og kan lagre op imod 20.000 kontakter i sig. Derudover er enheden udstyret med A2DP Bluetooth teknologi, hvilket betyder at du kan sende musikken fra din telefon over enhedens højtaler.

Også dit navigationssystems rutevejledning kan over højtaleren hjælpe dig i trafikken via A2DP teknologien.

Parrot Minikit+ kan opdateres via en computer med nye features i fremtiden, og vil være tilgængelig herhjemme i slutningen af april 2012. Den vejledende udsalgspris er på 699 kroner.

Læs også:
- Test: Perfekt lyd til bilen fra Jabra

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Allan Olsen 27-04-2012 23:28:23

Når Dual Mode fremhæves i overskriften, så får man lyst til at nævne Jabra Freeway, der også er blevet "anmeldt" her på siden.

Den kan også parre med 2 enheder samtidig, forlænge batteritid med bevægelsessensor og bor i solskærmen.

Den udkom sidste år, så det har åbenbart taget Parrot 1 års tid at kopiere idéen?

0 0
Bjarke Hansen 28-04-2012 09:59:25

Ja nu er der jo flere håndfri sæt der kan koble 2 enheder op, så det jo ikke nogen nyhed...

Nu kan man også undre sig over at disse kendte producenter ikke har produceret en enhed der oplades vha sol, opladning af en sådan enhed er jo en tåbelig besværligt.

Det lader dog til at denne enhed måske har en god mikrofon så der rent faktisk også er god lydkvalitet?

0 0
Allan Olsen 01-05-2012 23:55:01

@Bjarke Hansen:
Jeg synes nu ikke, at min Jabra Freeway er så tosset at lade op. Den holder batteri i 3-4 uger med mit forbrug og bruger samme oplader som min mobil. Så enten ligger den lidt nede ved cigaret stikket eller også tager jeg den med op.

Det kan jeg godt overskue at gøre hver 3-4 uge.

0 0
Sven A. 30-04-2012 09:47:06

Ved ikke om det er noget god lyd, men jeg har prøvet Parrot MINIKIT Smart, og der var lyden røvdårligt.

Når man kørte bil og den var koblet op til min mobil, så skulle jeg skrige for at den andre person kunne høre mig. Lyden var også dårlig fra den andre person til mig, da deres højtalere er fin nok hvis man sidder i en lille rum, med lydisoleret vægge.... men ikke i en bil.

Jeg ville ikke købe en parrot... når man har haft sådan oplevelse... det er bare for ringe udstyr.. dog har jeg ikke prøvet noget af det nyeste....

Til det kommer en test ved brug af en normal bil (ikke high-end, da de er som regel mere isoleret end den almindelige bil), som er overbevisende, så vil jeg ikke købe en parrot. Til gænggeld vil jeg meget gerne have en jabra cruiser 2 eller freeway, mener jeg de hedder.

Parrot virker som billig produkter af Jabra.

0 0

Om brug af cookies