Parrot klar med nyt håndfri system til bilen

Parrot har udviklet et nyt håndfrisystem med dual-mode, der tillader at tilkoble to enheder på én gang.

Parrot klar med nyt håndfri system til bilen

Parrot Minikit+ er den nye enhed fra Parrot, der igennem mange års erfaring, er blandt de førende på markedet indenfor trådløs betjening, af telefonens opkaldsfunktioner.

Den nye Minikit+ er en smart lille enhed, der kan sættes fast i bilens solskærm, her registrerer den automatisk via en lille sensor, om du befinder dig i bilen eller ej. Således tænder enheden selv når bildøren åbnes, og parrer sig herefter med din Bluetooth enhed.

Den lille sensor sørger sammen med enhedens nye processor, for at holde strømforbruget nede på Minikit+, samtidig er den nye processor i stand til at levere bedre ydelse.

Parrot Minikit+ kan via dual-mode teknologi parres med to mobile enheder på én gang, og tildeler automatisk to forskellige ringetoner til enhederne, således kan både mandens og konens telefoner parres med Parrot Minikit+.

Minikit+ kan desuden huske op til 10 enheder, og kan lagre op imod 20.000 kontakter i sig. Derudover er enheden udstyret med A2DP Bluetooth teknologi, hvilket betyder at du kan sende musikken fra din telefon over enhedens højtaler.

Også dit navigationssystems rutevejledning kan over højtaleren hjælpe dig i trafikken via A2DP teknologien.

Parrot Minikit+ kan opdateres via en computer med nye features i fremtiden, og vil være tilgængelig herhjemme i slutningen af april 2012. Den vejledende udsalgspris er på 699 kroner.

Læs også:
Test: Perfekt lyd til bilen fra Jabra