Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pas dit kæledyr på mobilen

Pas dit kæledyr på mobilen

Et elektronisk kæledyr. Det er set før, men nu kan de fås til mobiltelefonen og det er endda ganske gratis. Man kan dog vælge at betale for udvidet funktionalitet.

I en verden som hedder Funkazan, bor GinkuSan sammen med de små bløde pelsdyr GinkuChi'erne. GinkuSans opgave er, at hjælpe de små GinkuChi'er med, at blive så glade og dygtige så muligt. Efterhånden er GinkuSan blevet gammel og derfor søger han hjælp til at opfostre de små GinkuChi'er.


GinkuChi'erne er små elektroniske kæledyr, som folk kan lege med, træne med, fodre og så videre. Hvis ideen lyder bekendt, så er det fordi konceptet minder meget om en dille, der var for en årrække tilbage, som hed Tamagotchi.


GinkuChi ideen er da også en videreudvikling af det ældre koncept, nu kan man bare lege med de små elektroniske kæledyr på mobiltelefonen. Det er det danske softwarefirma Ginku A/S som står bag de kæledyrene til mobilen.


Programmet til telefonen er gratis, men det er muligt at registrere sig som bruger og for blot 20,- om måneden få adgang til en række udvidede funktioner, som blandt andet kommunikere med andre brugere, lege med andre, deltage i konkurrencer og passe hinandens dyr.

Målgruppen er børn i alderen 8-13 år. Der kan læses mere her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies