Pas på din smartphone i vinterkulden

Opbevar din iPhone lunt, når du er ude i kulden. Ellers er der risiko for kondensdannelse, der ikke er dækket af garantien.

Pas på din smartphone i vinterkulden

Vinteren er over os, og temperaturen har allerede været under frysepunktet i et stykke tid. Det betyder, at du skal være ekstra opmærksom på, hvordan du opbevarer din mobil, når du bevæger dig ud i kulden.

Din telefon skal helst opbevares lunt. Opbevares den i yderlommen, risikerer den at blive rigtig kold. Det giver risiko for kondensdannelse, når du kommer ind i varmen. Det kan give fugtskader som som ikke er omfattet af garantien.

Ifølge Apples specifikationer for iPhone 4, skal telefonen slet ikke anvendes når der er frostgrader, hvilket så vil sætte ret mange mobil-danskere skatmat, når vinteren er i landet.

I nedenstående indslag tester vi, om en iPhone 4, kan holde til kulde. 

Læs også:

Undgå at din mobil får kuldechok 

Kan iPhone 4 overleve vinterkulden

Mere om temaet

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden fortsatte historien. 27/1/2012 kom der flere nuancer om emnet med sagen om Android stadigvæk størst – men ikke i Q4 – Historien kan du læse her. Se også de seneste nyheder om temaet her.