Pas på med at købe iPhone 5 i udlandet

Kan du ikke vente på iPhone 5 kommer på det danske marked, så pas godt på, hvis du køber i udlandet.

Pas på med at købe iPhone 5 i udlandet

Der har været meget snak omkring iPhone 5 og hvordan 4G LTE-understøttes i Danmark.

Landets største teleselskab TDC understøtter ikke 4G LTE på iPhone 5. Derfor skal du også være ekstra opmærksom, hvis du er så interesseret i en iPhone 5, at du eventuelt køber den i USA.

TDC-kunder får ingen glæde af 4G i iPhone 5

iPhone 5 kommer i tre forskellige versioner, som kort og godt kan kaldes for en amerikansk, asiatisk og en europæisk model. Sidstnævnte får vi på det danske marked.

iPhone 5 kommer i tre versioner

Forskellen på versionerne er de frekvenser, som telefonerne benytter til 4G LTE. Køber du iPhone 5 i udlandet kan den ikke anvendes med 4G LTE i Danmark, med mindre du vælger den model, der understøtter 1800 MHz frekvensen.

De udenlandske iPhone 5 modeller vil dog uden problemer, kunne benytte 2G og 3G, men vil du have fuld valuta for pengene, så skal du ikke falde i ”4G-fælden”.

iPhone 5 er i øvrigt den første 4G LTE-telefon, der kommer til salg på det danske marked.

Overblik: Alt om Apple iPhone 5

Deltag i afstemningen om, hvilken 4G LTE-telefon du glæder dig mest til her.

Mere til stoffet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 18/9/2012 fulgte vi historien op med historien; Samsung-reklame går i kødet på iPhone 5 – Artiklen finder du her. Seneste nyheder om iPhone finder du her..