Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pas på Netflix-tilbud: Tager røverpris for tjenesten

Pas på Netflix-tilbud: Tager røverpris for tjenesten

Et dansk firma snyder kunderne til at betale voldsom overpris for Netflix streaming.

Netflix for under to kroner per måned - det lyder lovende, men det er desværre et meget misvisende tilbud. I realiteten vil regningen blive over to hundrede gange dyrere.

Det er et dansk selskab kaldet weneverloseit.com der står bag det tvivlsomme tilbud om billig streaming. For tegner du et abonnemet igennem dem, bliver du automatisk tilmeldt WeNeverLoseIt cloudlager-tjenesten efter 7 dages prøvetid.

Flere kunder er derfor faldet i fælden og blev tilmeldt et abonnement til 399 kr. per måned, skriver bt.dk.

De spægede salgsmetoder er afspejler i på selskabet Trustpilot-profil, hvor weneverloseit scorer karakteren 1 ud af 10. Flere vrede kunder udtaler sig derfor i skarpe vendinger om selskabet.

Udgav sig for at være Netflix med et tilbud om 3 mdr. for 5 kr. Udfyldte de nødvendige kortoplysninger hvorefter siden sprang over på Weneverloseit med et abb. på 399,- på noget datalagring som vi overhovedet ikke har bestilt ! Brugte omgående fortrydelsesretten , men de reagerer kun med et autosvar om at de vender tilbage , hvilket de aldrig gør”, raser en af weneverloseits brugere.

Læs også: Netflix: nu skal alt være i 4K

For streaming-tjenesten Netflix betyder tilbuddet øget aktivitet hos supportlinjen. Her lyder det, at 60% af samtlige opkald har handlet om Weneverloseits.

Netflix tæller i dag 700.000 danske brugere og koster fra 69 kr. per måned.

Se også: Godt Viaplay-tilbud: få Chromecast til foræringspris

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies