Pas på smartphonen på festivallen

Smartphones er en af favoritterne for tyve, som huserer på diverse festivals. Pas godt på smartphonen, da forsikringen ikke altid dækker.

Pas på smartphonen på festivallen

Skanderborg Festival eller Smukfest, som den kaldes i dagligtale, er godt i gang. Og skal du bruge weekenden på festivalpladsen, så skal du holde ekstra godt fast i din smartphone. Da smartphones en af de mest populære tyvekoster.

-”Skadesanmeldelserne viser, at smartphone-tyverierne ofte foregår som lommetyverier f.eks. under koncerterne, hvor folk står tæt, eller som indbrud i festivalgæsternes telte,” siger Henrik Bundgaard, der er skadechef for hus- og familieforsikring i Codan Forsikring til bt.dk.

Ens indboforsikring dækker ikke altid den stjålne telefon. Skal forsikringen gælde, så skal teltet være aflåst og med tydelige tegn på indbrud f.eks. en flænset teltdug. Sker tyveriet mens du har telefonen på dig, så dækker din indboforsikring. Men tabes eller glemmes den, så dækker forsikringen ikke.

Opfølgning:

Historien slutter ikke her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 3/8/2012 blev sagen bragt videre med en artikel omkring temaet Anderledes og sjovt tilbehør til smartphonen – Den videre historie kan du læse her. Se også de seneste nyheder om emnet her.