Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Patentkrig: Apple viser trumfkortet

Patentkrig: Apple viser trumfkortet

Apple og Palm er i en lille uofficiel patentkrig omkring teknologien multi-touch. Nu ser det ud til, at Apple har trukket det længste strå.

Det hele startede tilbage i 2007, da Apple-chefen Steve Jobs stod og præsenterede den første iPhone. Han fortalte stolt om multi-touch teknologien, og om hvordan at Apple ville søge patent på den. Nu er der så gået to år, og Palm er kommet med smartphonen Pre - med multi-touch.

Apple har været offentligt gået ud og sagt, at de vil gå til angreb mod dem, som skulle prøve at bruge den - dog uden at nævne Palm.

Til det fortalte Palm at de havde ressourcerne til, at forsvare deres ret til teknologien - igen uden at nævne Apple. Men nu har Apple trukket trumfkortet.

Det amerikanske patentkontor har netop godkendt Apple patent på multi-touch, og det kunne meget vel ligne "game over" for Palm og Pre.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 28-01-2009 12:51:28

Kan de bare have patent på at man kan bruge flere fingre på en touch skærm ? Det ville vel være det samme som hvis microsoft havde copyright på multi tasking ?! Apple er nogle idioter og det vil jeg ihvertfald altid synes ..

0 0
Peter Jespersen 08-03-2009 06:33:25

Det er ikke Apple der er nogle idioter - det er det amerikanske patentsystem der er et problem. Havde Apple ikke gjort det var der nogle andre der havde gjort det.

Jeg synes aldrig at Palm har været rigtigt heldige med patentsystemet - for eksempel den lille sag med uni-stroke, der virkelig var underlig.

0 0
Trumf 28-01-2009 11:31:41

HTC har længe understøttet multi touch

http://www.engadget.com/2008/08/20/htcs-touch-diamond-pro-are-multi-touch-gods-just-not-how-you/

Gad vide om jeg så skal aflevere min Touch Pro tilbage...

0 0

Om brug af cookies