Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Patienter får huske-SMS fra hospitalet

Patienter får huske-SMS fra hospitalet

Nu kan patienter ved hospitalerne i hovedstaden blive mindet om tider over SMS.

Huske-SMS’er har længe været en almindelighed ved frisørere, massørere og så videre, men nu kan du også blive mindet om din aftale på hospitalet. I hvert tilfælde, hvis du bor i Region Hovedstaden.

Her skal en ny ordning, NemSMS, være med til at nedbringe antallet af patienter, der udebliver fra undersøgelser og behandlinger.

Patienterne skal selv melde sig til ordningen på www.borger.dk.

Ved årets udgang vil alle regionens hospitaler være med på ordningen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 15-05-2011 22:02:23

Hvad med den anden vej?

For nylig var et familiemedlem indkaldt til lægesamtale i forbindelse med medicinering, og familimedlemmet tog i den anledning fri fra jobbet.

Det eneste lægesamtalen gik ud på var, at lægen havde indstillet familimedlemmet til en biopsi på et andet hospital ugen efter.

Nu skulle der så tages fri fra jobbet atter en dag, til ovennævnte biopsi.

Det kunne have været ordnet enten med en e-mail eller en SMS til familimedlemmet, - men NÆ NEJ, sådan kan læger altså ikke arbejde i samfundets interesse eller borgernes interesse.

Lægerne "skæder" på patienterne uanset om de har arbejde eller ej, og ligeledes på arbejdsgiverne.

Læger er nemlig fine folk, der ikke kan tage hensyn til den slags småligheder overfor deres patienter og samfundet!

0 0
Kongand 15-05-2011 23:34:01

Bagsiden af medaljen må man sige. Og viser, at systemet ikke fungerer endnu. Du har ret, det er total idioti, at det skal være sådan og jeg håber, at man en dag faktisk kan arbejde på en måde, der giver mening i stedet for, at man skal gøre det 100 % efter bogen, fordi det siger loven, man skal. Hvis bare den sunde fornuft kunne blive brugt. Jævnt dumme penge at misbruge, når nu krisen stadig lurer i baggrunden...

0 0
Raaert 14-05-2011 17:25:18

Der været i en smule tid nu - har godt set det når jeg har været med kæresten til scanning på hospitalet i Hillerød (hun er gravid).

Hun har dog ikke i sinde om at melde sig til det.

Umiddelbart lyder det meget smart, men personligt ville jeg heller ikke få noget ud af det, jeg kører min kalender over exchange, og det slår aldrig fejl.

Tvivler lidt på at folk husker det bedre hvis de får en sms - Enten har de lyst til at komme på hospitalet, eller også har de ikke. Uden at vide det, tror jeg ikke det er fordi folk 'glemmer' det.

0 0
Kongand 14-05-2011 20:23:56

Synes idéen er super smart. Om det kommer til at virke 100 % efter hensigten, tør jeg ikke sige.
Men mener at have læst et sted, at tandlæger og alm. læger bruger det og her har det vist nok hjulpet.
Kender også en del, som er forfærdelige til at tjekke en kalender (og mange har endnu ikke smartphones med en ordentlig kalender, som de gider at bruge), så de vil have stor gavn af en SMS.

- Ligeledes er jeg fortaler for at der bliver givet en bøde, hvis man ikke møder op til en aftale. Med en SMS er der næsten heller ikke flere undskyldninger for ikke at gøre det :)

0 0

Om brug af cookies