Paven forsinker iPhones i USA

Et besøg af Paven er en stor begivenhed, men for vordende iPhone-ejere kan besøget blive med lidt malurt i bægeret - deres nye iPhones kan blive forsinkede

Paven forsinker iPhones i USA

Paven forsinker iPhones. Det er ikke en sætning, man hører hver dag, og heldigvis – hvis man går meget op i sin iPhone – så sker det ikke i Danmark lige foreløbig. I det nordøstlige USA er det dog en anden sag.

Læs også: Apple tæt på 10 millioner iPhone 6S-forudbestillinger

Den katolske kirkes overhoved kommer nemlig på besøg i Washington DC, New York og Philadelphia, og det betyder en række sikkerhedsforanstaltninger, som kan forsinke leveringen af iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Apple har sendt en ladning telefoner afsted, men UPS, som er et af Apples fragtselskaber, har meddelt, at der nogle steder ikke vil blive delt pakker ud under besøget.

Læs også: Fejlramt komponent hæmmer produktionen af iPhone 6S Plus

FedEx, som er det andet af Apples fragtselskaber, har endnu ikke meddelt, om pavebesøget kommer til at påvirke deres leverancer.

Paven besøger USA fra den 22. til den 27. september, og det ligger lige oven i den dag, man kan få fat i de nyeste iPhones – det er nemlig den 25. september.

Seneste nyt om emnet

Emnet er stadig relevant. mobilsiden gik et skridt videre. 24/9/2015 bragte vi artiklen; Sådan lyder de første iPhone 6s- og 6s Plus-anmeldelser – Læs den her. Se også seneste nyt om emnet her..