Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   PC på størrelse med smartphone på vej

PC på størrelse med smartphone på vej

Den leverer samme ydelse som en PC i middelklassen, men størrelsen gør, at den er lige til at have i lommen

På størrelse med en iPhone 5S, men samme oplevelse som i en traditionel PC lyder som utopi i nogles ører, men hos Tango er det virkelighed. Firmaet har allerede produceret de første testmodeller.

Konceptet i Tango PC er, at den samme enhed skal bruges både på kontoret på arbejdspladsen, på hjemmekontoret og som spilkonsol i stuen. Den sættes i dockingstationen på jobbet og starter op der, når man er færdig på arbejdet, tager man den med hjem og smider den i dockingstationen ved fjernsynet, og så er den klar til at spille Call of Duty på fjernsynet.

Læs også: Disse apps strammer hjernen op

Tango PC er godkendt til Windows 7 og 8, men alle Linux-baserede styresystemer kan i realiteten køre.

Selve PC-delen måler sølle 125 x 80 x 13,5 mm og vejer omrking 200 gram, så den er lige til at have i lommen eller i tasken. Tanken bag projektet er blandt andet, at det ikke længere skal være nødvendigt at lave backups, sende filer frem og tilbage og installere ting flere gange, når du bare kan bruge den samme PC, lige meget hvor du er.

Læs mere om Tango PC på firmaets egen hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 10-07-2014 13:33:39

Jeg har selv en min pc
Tv stick, med android som medie center, smart tv

0 1
Kim Harder 10-07-2014 13:29:03

Hmm :-) mener nu, at have set mini pc på størrelse med et usb stik. Det varer sikkert ikke længe før der kommer noget fra Intel, med cpu og alt integreret i bundkort.

0 0

Om brug af cookies