Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pebble: derfor er Android app store ikke klar endnu

Pebble: derfor er Android app store ikke klar endnu

Ressourcemangel og kompleksiteten på Android platformen er angiveligt svaret på hvorfor Pebbles Android app store ikke er klar endnu.

iOS brugere har den seneste tid nydt godt af den dedikerede app store til Pebble smartwatch, men Android versionen er stadigvæk ikke helt færdig. Bevares, man kan hente en beta version ved at tilmelde sig som udvikler, men vil man vente til den færdige version tager det lidt tid endnu.

Pebble ingeniør Kean Wong forklarer lidt om problemstillingerne, kort fortalt er der to faktorer der spiller ind, kompleksiteten og mangel på ressourcer.

Wong forklarer at uret skal spille sammen med en række forskellige teknologier som Bluetooth, Java-miljøet, internettet, diverse baggrundsprocesser, mange versioner af Android og hundrede forskellige enheder med forskellige specifikationer. Dette er ikke så meget anderledes end hvad udviklere ellers er udsat for, men Pebbles komplikationer rækker en smule dybere end de fleste idet det involverer sin helt egen app store fortæller han.

Yderligere kommer der de tilgængelige ressourcer, det team der står bag Android delen har ganske enkelt ikke hænder nok til at give en definitiv dato for hvornår de forventer at blive færdig.

Den tidligere udmelding om at Android delen bliver klar “meget, meget snart” efter lanceringen af iOS app store, lader altså til ikke helt at holde vand.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies