Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pebble lancerer Time Round: Tyndeste og letteste smartwatch

Pebble lancerer Time Round: Tyndeste og letteste smartwatch

Pebble er klar med nyt stilrent smartwatch, der kan bryste sig af at være både det tyndeste og letteste smartwatch: Mød Pebble Time Round.

Du kender formentlig Pebble som producenten bag det lille, firkantede plastiksmartwatch, der blev finansieret gennem hjemmesiden Kickstarter og slog alle tidligere rekorder.

Læs også: Pebble-uret får Android Wear-superkræfter

Meget er sket siden, hvor blandt andet uret Pebble Time har set dagens lys for7 måneder siden. Nu kan Pebble afsløre det seneste ur til kollektionen, som går under navnet Pebble Time Round, fordi uret denne gang er - ja, rundt.

Tyndeste og letteste smartwatch i verden

I modsætning til de fleste andre producenter af smartwatches har Pebble gjort en stor dyd ud af at skære mange af de ekstra millimeter af, der er kommet på tykkelsen af smartwatches. Derfor er Pebble Time Round kun 7,5 mm tyndt, og med en vægt på sølle 28 gram er Pebble indehaver af titlen som både det tyndeste og letteste smarte ur i hele verden.

Hvad der også springer i øjnene ved første kig på Pebble Time Round er den – mildt sagt – enorme kant, der er rundt om skærmen. Arealmæssigt udgør den store kant faktisk over 50 % af uret, så der er lang vej til, hvad eksempelvis Motorola præsterer med Moto 360-urene.

Læs også: Pebble vil betale for at få designet ‘smarte remme’ til deres ur

Til gengæld får du en batteritid, der lyder på to dage, og det tager ikke mere end 15 minutter at oplade uret til at få endnu en dags brug ud af det. Det skyldes blandt andet brugen af en e-ink-skærm, som er yderst strømbesparende, selv om kvaliteten og opløsningen ikke er i nærheden af LCD- eller AMOLED-skærme i de fleste andre smartwatches. I sollys kan du dog med lethed læse, hvad der står på Pebble Time Round.

Virker både med Android og iOS

På softwaresiden kører uret med Pebbles eget Timeline-styresystem, som er kompatibelt med både Android-smartphones og iPhones. Med Pebble-ure har du altid notifikationer ved din side, lige som du også kan køre forskellige apps, udsmykke det med urskiver og bruge det som fitnesstracker.

Læs også: Pebble slår net-rekord med nyt smartwatch

Pebble skruer også godt op for mulighederne for at personliggøre urene med Pebble Time Round, hvor du kan vælge mellem to størrelser remme: 20 eller 15 mm. Uret er tilgængeligt i sort, sølv og en speciel rose gold-farve som set med den seneste iPhone.

Pris og tilgængelighed

Pebble Time Round kan allerede nu forudbestilles online på Pebble.com, hvor der er levering til hele verden om 6-8 uger. Prisen lyder på $249 eller 1.650 kroner. Fra november måned kan uret også købes i fysiske butikker i USA og Canada, hvor det i starten af 2016 kommer til europæiske butikker.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies