Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pebble smartwatch får stemmekontrol

Pebble smartwatch får stemmekontrol

Et samarbejde med diktationsspecialister fra Nuance vil give stemmekontrol til de nyeste smartwatch-modeller fra Pebble.

Der synes at være bred enighed blandt smartwatch-producenter om at vi skal kunne tale med uret. En undtagelse har dog været at finde hos smartwatch-pionererne Pebble som indtil videre har styret uden om funktionen. Men det er slut nu.

Selskabet meddeler i deres blog, at de nu allierer sig med diktationsspecialister fra Nuance og frigiver en API som giver app-udviklere for at benytte sig af den indbyggede mikrofon. Nuance er blandt kendt for diktationsprogrammer Dragon Dictate.

Se også: Pebble lancerer Time Round: Tyndeste og letteste smartwatch

Præcis hvad du kan kommandere dit Pebble-ur til, oplyser selskabet ikke, funktionen vil i stedet være afhængig af hvordan tredjepartsudviklere vælger at benytte sig af stemmeinput.

Funktionen vil være tilgængelig for både Android og iOS-brugere der benytter sig af Pebble nyere serie af smarture. Du vil kunne benytte dig af de nye funktioner på Pebble Time, Pebble Time Steel og den kommende Pebble Time Round.

Stemmestyringen vil udrulles sammen med Pebble OS version 3.6 som kan hentes på de respektive app-butikker for Android og iOS.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies