Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Peek-I er et foruroligende stykke spiontilbehør til mobilens kamera

Peek-I er et foruroligende stykke spiontilbehør til mobilens kamera

Hvis du ubemærket ønsker at tage et billede uden for din synsvinkel, så kan Peek-I hjælpe med at klare opgaven.

Opfindere og producenter overrasker fra tid til anden med gadgets, tilbehør og grejer vi ikke troede vi havde brug for. Kategorien “wearables”(bærbare gadgets) må også sige at høre inden for den gruppe. Her har Google Glass gjort sig uheldigt bemærket, særligt fordi at de smarte briller bliver beskyldt for, at krænke privatlivets fred. 

Google Glass bliver forbudt på casinoer og stripklubber

Googles innovation leveres ikke gratis, så hvis du istedet vil sikre nogle ubemærkede og afslørende snapshots af vennerne, så kunne du se nærmere på Peek-I. Her har vi istedet fat i et bevægeligt spejl, som kan monteres på din smartphones kamera. 

I videoen herover gives der et foruroligende indblik på de situationer hvor Peek-I kan hjælpe. Peek-I kan fange billedet spejlvendt i op til 90 grader. Når du igen lukker linsecoveret, så ligner Peek-I blot en uskyldig og dekorativ smiley til mobilen. 

Projektet, der lige nu findes hos Indigogo, har indsamlet et imponerende beløb på hele $21.738, og derved overskudt målet på blot $1.000. Ønsker du at se nærmere på Peek-I, så finder du linket til Indigogo herunder. 

Kilde: Indigogo

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies