Penge og service tabt på Jecopix-tablet

Har du investeret i tablet fra det danske firma Jecopix, og endnu ikke modtaget produktet – så er pengene tabt.

Penge og service tabt på Jecopix-tablet

Det danske tabletfirma Jecopix er under konkursbegæring, og alle der har penge tilgode hos firmaet, kan gøre deres krav gældende.

I så fald skal de kontakte det ansvarlige advokatfirma, Advokatfirmaet Cronwald i Viborg. Kravet vil da indgå i konkursboet. Hvis det har din interesse, så kan du læse nærmere om konkursloven her.

De brugere der har været heldige at få deres tablet tilsendt, skal efterfølgende ikke forvente der vil være service på denne enhed, da virksomheden bag forventes at blive erklæret kurs i henhold til deres konkursbegæring.

Pengene er tabt

Hvis du har betalt penge til Jecopix for en tablet, men ikke modtaget produktet, må pengene anses som værende tabt. 

Det bekræfter både advokatfirmaet for konkursboet, samt Danske Bank. Penge overført via Paypal, som Jecopix anvendte som betalingsløsning.

 – “Når det er via Paypal er der desværre ikke noget at komme efter. I en lignende sag i 2008 dømte Østre Landsret, at forbrugeren ikke kunne få tilbageført sin betaling via banken. Begrundelsen var, at forbrugeren havde købt e-penge hos PayPal, og dem havde han rent faktisk fået. At han så senere havde brugt sine e-penge til at købe noget andet, havde ikke noget med banken at gøre. Derfor skulle banken ikke tilbageføre noget,” fortæller kommunikationschef i Danske Bank, Rune Fick Hansen, til Mobilsiden.dk.

Du kan dog altid forsøge at gøre indsigelse overfor din egen bank, og håbe denne godtages. 

Efterfølgende nyt i sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden kørte videre med bolden. 16/4/2012 fulgte redaktionen op med nyheden om Tip: Sådan finder du let apps til din tabletKlik her for at læse artiklen.. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.