Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Penge og service tabt på Jecopix-tablet

Penge og service tabt på Jecopix-tablet

Er du en af de, som har investeret i TabOne eller TabOne2 fra det danske firma Jecopix, og endnu ikke modtaget denne – så er pengene tabt.

Det danske tabletfirma Jecopix er under konkursbegæring, og alle der har penge tilgode hos firmaet, kan gøre deres krav gældende.

I så fald skal de kontakte det ansvarlige advokatfirma, Advokatfirmaet Cronwald i Viborg. Kravet vil da indgå i konkursboet. Hvis det har din interesse, så kan du læse nærmere om konkursloven her.

De brugere der har været heldige at få deres tablet tilsendt, skal efterfølgende ikke forvente der vil være service på denne enhed, da virksomheden bag forventes at blive erklæret kurs i henhold til deres konkursbegæring.

Pengene er tabt

Hvis du har betalt penge til Jecopix for en tablet, men ikke modtaget produktet, må pengene anses som værende tabt. 

Det bekræfter både advokatfirmaet for konkursboet, samt Danske Bank. Penge overført via Paypal, som Jecopix anvendte som betalingsløsning.

 - "Når det er via Paypal er der desværre ikke noget at komme efter. I en lignende sag i 2008 dømte Østre Landsret, at forbrugeren ikke kunne få tilbageført sin betaling via banken. Begrundelsen var, at forbrugeren havde købt e-penge hos PayPal, og dem havde han rent faktisk fået. At han så senere havde brugt sine e-penge til at købe noget andet, havde ikke noget med banken at gøre. Derfor skulle banken ikke tilbageføre noget," fortæller kommunikationschef i Danske Bank, Rune Fick Hansen, til Mobilsiden.dk.

Du kan dog altid forsøge at gøre indsigelse overfor din egen bank, og håbe denne godtages. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 01-05-2012 16:13:31

Hvem fanden (unskyld jeg siger det) ville ogsaa bestille det lort.???? Bare navnet giver en kuldegysninger. Lidt ala Lumigon ;)

0 0
schumi 01-05-2012 14:08:48

Jeg videregav sagen til PayPal. Jeg havde modtaget en som var itu og den blev sendt retur med aftale om pengene tilbage men så efter det var de ikke længere til at få fat på. Jeg satte PayPal på sagen og de gav mig pengene tilbage i sidste uge:-D

0 0
Mikos 16-05-2012 22:23:06

Fortæl fortæl, hvordan du gjorde. Gerne på mikpossible@gmail.com :-)

0 0
Hest 30-04-2012 15:58:46

Jeg har fået penge tilbage via en indsigelse i min bank, så jeg er glad. Det er utroligt man intet kan gøre ved sådan nogle firmaer.

Der er ingen problemer for dem at modtage pengene, men pludseligt er de væk og firmaet lukket uden videre.

Så hvad er det præcis pengene er gået til?

Jeg mener stadig der har været fusk med i spillet, dødsfald eller ej.

0 0

Om brug af cookies