Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Penge tilbage i skat? Få de bedste mobiltilbud her

Penge tilbage i skat? Få de bedste mobiltilbud her

Har skattevæsenet givet dig penge retur, er en mobil-shoppetur oplagt. Få vores bedste bud på lommeelektronik til foråret her.

Foto: Mobilsiden.dk

Har skattevæsnet været god mod dig i år og givet dig et lidt større rådighedsbeløb denne måned? Hvis ja, så er det måske på tide og se, hvorvidt ikke hjemme-elektronikken skal have en overhaling.

Foråret og lunere vejr vælter samtidig over landet - derfor samler mobilsiden.dk her vores bedste bud på gode mobilkøb du kan spendere dine skattekroner på.

Læs også: Fona-butikker lukker med vildt ophørsudsalg - gør et kup [MOBILDEAL]

Google Chromecast 2 – 320 kr.

Skal stuealteret gøres smartere? Eller kunne du tænke dig at omdanne en aflagt computerskærm til et fjernsyn til køkkenet eller børneværelserne? Så er Chromecast 2 løsningen.

Chromecast er en billig måde at forvandle enhver skærm til et streaming-klar smart-TV. Kontrollen foregår via din Android eller iOS-enhed og tager ikke mere end et par minutter at sætte op.

Få den hos Google for 320,- kroner.

Læs hele testen her.

Harman Kardon Esquire mini - 550 kr.

Vi kender allesammen, mobilens lyd er tyndbenet. Hvad med derfor at få dig en Esquire mini højtaler fra Harman Kardon? Den fylder ikke mere end en velpostret tegnedreng, den leverer hæderlig lyd i forhold til størrelsen og så kan den også oplade din smartphone på farten.

Prisen er samtidig faldet betragtelig siden mobilsiden.dk havde fingrene i den til test. Et godt køb.

Læs testen her.

Set hos Power.dk til 555,- kroner.

Jabra Solemate Max - 990 kr.

Står den på grillhygge, havefester og lignende udfoldelser her i forsommeren skal du da have noget der kan spille mere op end en lommehøjtaler.

Her bør du tage et ekstra kig på Jabras robuste Solemate Max. Den forener nemlig et robust ydre, der ikke frygter sand eller vandsprøjt, med en basglad Dolby-lyd til både indendørs og udendørsbrug.

Med 14 timers spilletid skulle gadefesten være hjemme. Set hos Proshop til 993,- kroner.

Læs mobilsiden.dks fulde test her.

Motorola Moto G 3rd gen - fra 1160 kr.

Søger du en billig smartphone som både er driftssikker, vandtæt og som tager gode billeder er tredje generation af Motorolas Moto G svær at slå.

Den vil ikke vinde nogen spec krig, men den er stærk der hvor der tæller, med et godt batteri et kapabelt kamera og et prisskilt der flirter med de et tusinde kroner.

Læs testen her.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

LG Nexus 5X – fra 2080 kr.

Det behøver ikke at koste mange tusinde kroner at have en moderne, højtydende smartphone. Med LG’s Nexus 5X får du nemlig det bedste af Googles uspolerede Android, en stærk processor samt et glimrende kamera.

Nexus 5X byder samtidig på ægte high-end features såsom såsom laserfokus, fingeraftrykslæser og pålidelige software-opgraderinger.

Et voldsomt prisfald siden lanceringen i november gør denne til en no-brainer i prislejet.

Læs den fulde test fra mobilsiden.dk

Få den bedste pris her.


Apple iPad mini 4 – fra 2.860 kr.

Apples mindste og billigste tablet er populær på redaktionen – ikke fordi den er hurtigst eller stærkest, men fordi den forener et fantastisk display med god ydelse i et let og elegant ydre.

Med en debutpris på under 3.000 kroner er den samtidig væsentlig mere tilgængelig end Apples nyere iPads som i dag koster nær det dobbelte.

Læs mobilsiden.dks test her.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Apple iPhone 6S – fra 4890 kr.

Danmarks mest populære smartphone er fortsat et glimrende køb. Designet er stærkere end nogensinde, Ydelsen er helt i top og funktioner som 3D-Touch og 4K-redigering er med til at fremtidssikre den populære Apple-mobil.

Siden lanceringen er prisen røget omkring tusinde kroner ned – og du får derfor en mærkbar rabat hvis du spenderer din skattekroner på Apples nyeste darling.

Læs testen: Den fremtidssikrede iPhone [TEST]

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy S7 Edge - 6190 kr.

Skal du have det ypperste i mobilverdenen i dag, er det Samsungs Galaxy S7 Edge du skal se nærmere på. I denne telefon har sydkoreanerne klemt alt hvad der i dag kan opdrives af funktioner og features i et yderst raffineret kabinet af buet glas og metal.

Hvad siger du eksempelvis til en vandtæt smartphone med rekordbatteri, top-ydelse og det bedste mobilkamera til dato?

Lyder det lokkende bør du tage et kig på vores anmeldese her og se om ikke Galaxy S7 er noget for dig.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Læs stortesten her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies