Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   People Sense: Microsofts sociale GPS-tjeneste på vej

People Sense: Microsofts sociale GPS-tjeneste på vej

Ifølge seneste billedlæk, arbejder Microsoft angiveligt på en social GPS-tjeneste til Windows Phone.

Som Google-bruger kan man anvende Maps til at pinpointe sine venners placering, og ligeså har iPhone-folk applikationen, kaldet ”Find mine venner”. Nu viser et par lækkede screenshots, suppleret af video, at Microsoft angiveligt arbejder på en lignende tjeneste til Windows Phone-verden.

I skrivende stund er applikationen under udvikling med navnet Buddy Aware, der vil undergå navneforandring, som den bliver mere klar, og ende ud People Sense som navn.

Læs også: Waze: Social navigations app nu også til Windows Phone

People Sense vil give fremtidige Windows Phone 10 brugere mulighed for at vælge en bestemt gruppe af kontakter, kaldet ”Trusted circle”, som man ønsker at dele placeringsoplysninger med.

Til at udnytte disse informationer, vil applikationen eksempelvis integrere med kort- og GPS-applikationer, for at vise dig vej til pågældende savnede ven. Lige så tænkes det at man vil kunne ringe eller skrive direkte fra applikationen til sin ven i nærheden, for at gøre vedkommende opmærksom på éns tilstedeværelse.

Som det kan ses i videoen herunder, er der ikke mange funktioner at hente endnu. Man kan få et overblik vha. kortet der vises først for, og finder man en ven, kan man tilgå venne-siden for at se eksempelvis hvor langt man er fra hinanden.Eftersom dette stadig er på rygtestadie, må WP-brugere vente pænt på flere informationer om tilgængelighed.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies