Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Philips nye Smart TV i 2014 kører på Android

Philips nye Smart TV i 2014 kører på Android

Hvorfor have en smartphone eller tablet til spil? Philips vil have dig til at spille spil og se Netflix på deres Smart TV via Android.

Som noget nyt fo Smart TVs, vil man også kunne spille Android spil<br /><br /><br />
Som noget nyt fo Smart TVs, vil man også kunne spille Android spil

Forleden skiftede LG deres Smart TV styresystem ud med webOS, nu er det Philips der skifter, dog til Android. Lige netop skiftet til Android kan føre mere end de sædvanelige Netflix og BBC apps med sig. Android har jo mere end en håndfuld apps i Google Play butikken og det kan Philips 2014 Smart TV få gavn af.

Tidligere generationer af Smart TV har af undertegnedes mening mest været præget af langsom og besværlig betjening af fjernsynet. Ligesom LG, indrømmede Philips at deres Smart TV nok ikke var helt som de håbede og lancerer derfor Android i deres kommende Ambilight TV topmodeller. Hardwaremæssigt styres android af en quad-core og det giver selvfølgelig grobund til spekulationer om det er Qualcomm eller andre der skal levere hardwaren. Philips siger blot "powerful quad-core chip" og det er jo ikke særlig specifikt. Det lover dog godt, for lyd-entusiasterne fra Whatshifi har fået lov til at lege med et TV og de siger der kører uden lag og at spil fungerede fint med en trådløs Logitech kontroller.

Philips lægger selvfølgelig sit egen design på Android for at tilpasse oplevelsen, men det skulle åbnes for de såkaldte ”gestures” altså styring med armbevægelser fra sofaen og stemmestyring med Google Voice i den nærmeste fremtid.

De første Philips TV med Android kommer på udvalgte markeder til marts 2014. Lad os se om Danmark er i blandt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies