Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Phillips kommer med mobil til 120 kroner

Phillips kommer med mobil til 120 kroner

Phillips planlægger at lancere en mobiltelefon, der bliver verdens billigste til dato. Men mobilen forventes først at ramme butikkerne i 2008. Til den tid kan andre producenter nå at følge trop.

Den nye fra Phillips bliver den billigste mobil til dato.
Den nye fra Phillips bliver den billigste mobil til dato.

Producenten Phillips som nok allermest er kendt for deres fjernsyn, planlægger at sende en mobiltelefon på markedet, der skal tegne producentens ansigt udadtil.

Med en pris på omkring 120 kroner uden abonnement kan hollandske Phillips skilte med at have verdens billigste mobiltelefon til dato.

Mobilen forventes dog først at ramme butikkerne i 2008, og det vel at mærke i Kina. Så mon ikke andre producenter til den tid har mobiltelefoner ude, der er lige så billige eller billiger end Phillips.

Billig-mobil marked

Mobiltelefoner i den helt absolutte discount-klasse er blevet er stort omdrejningspunkt for flere mobilproducenter.

Flere mobilproducenter har vist interesse for det nye marked. Producenter som blandt andet Motorola, Nokia og Samsung har allerede lanceret mobiltelefoner i den helt billige klasse.

De billige telefoner er tiltænkt det stigende marked i blandt andet Kina, Afrika og Sydamerika. Men her hjemme virker det også som om, der er et markedet for billige mobiltelefoner.

Senest har Sony Ericsson tilføjet yderligere tre billige basismobiler til deres sortiment, som kommer på det danske marked i starten af 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies