Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Photo Timeline - følg dine billeder på en alternativ måde

Photo Timeline - følg dine billeder på en alternativ måde

Photo Timeline giver dig et spændende indblik i alle dine billeder, læs her hvordan.

Endnu en applikation har set dagens lys til Windows Phone.

For nyligt kom det frem, at Windows Marketplace på én måned var steget med 10.000 applikationer, og trenden ser ud til at fortsætte, med endnu en applikation i butikken.

Blandt de nye applikationer er Photo Timeline, der er en alternativ måde at se fotos på. Photo Timeline giver dig nemlig en ny og anderledes måde at ”spore” og følge dine billeder.

Applikationen gør det nemlig muligt, at se dine billeder via en ”Timeline” (Tidslinje). Denne tidslinje kan ses på to måder. Enten via en slags agenda, hvor billederne sorteres efter den dato de er taget, eller via en månedsoversigt hvor de dage der er blevet taget et billede på, bliver vist på datoen for billedet, og hvor datoens baggrund bliver skiftet ud med et af de billeder, der er taget på dagen.

En tredje måde at se billederne på er via et kort. Kortet viser hvor billederne er blevet taget med en et lille prik, og et lille billede over prikken. Denne måde er rigtig smart, da man kan zoome ud fra kortet og se en stor oversigt over hvor i verden ens billeder er blevet taget, og gør oplevelsen lidt mere visuel.

Kortfunktionen fungerer dog kun hvis man har Geotagging slået til, således din GPS position tilføjes på de billeder du tager med din mobil.

Photo Timeline kan hentes gratis, til Windows Phone telefoner i Windows Marketplace.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies