Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pinkode husker til Android telefoner

Pinkode husker til Android telefoner

Har du prøvet at stå ved kassen, og skulle til at betale, men har glemt koden til Dankortet? En ny og danskudviklet applikation gør det nemmere at huske alle dine pinkoder.

Den danskudviklede applikation Code Storage til Android mobiler, gør det nemmere og mere sikkert for dig at holde styr på alle dine pinkoder.

Code Storage er en elektronisk pinkode husker, som ligner de små papkort man kender fra banken. Med røde, grønne og gule felter, som "skjuler" dine pinkoder for uvedkommende.

Så kort sagt er Code Storage, pinkode huskeren fra gamle dage, bare ikke længere som en farvestrålende lap papir, men nu som en applikation i telefonen.

Code Storage udfylder selv de resterende felter efter du har udfyldt de fire rigtige cifre i din pinkode.

Der findes både en gratis udgave af Code Storage, som har plads til tre forskellige pinkoder. Og en udgave til seks kroner, hvor du kan gemme alle de pinkoder du ønsker og navngive dem individuelt.

Den nye pinkode husker kan hentes direkte på din mobiltelefon i Android Marked, ved at søge efter ”Innosoft” i ”Android Marked”.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Villiam 12-02-2011 19:28:40

længe skal man nok også bruge besværligid til hæveautomaten. så den app lever nok ikke længe :( istedet for en usikker kode, så syntes nogle idioter at vi skal have 100+ af usikre koder. og så bruger bankerne ikke engang selv besværligid pga det er for usikkert. hvor latterligt er det lige ?

0 0
Kokomo 12-02-2011 12:23:50

lyder lidt risikabelt at have den slags på sin mobil. specielt nu hvor man ved at hackere fokuserer mindst lige så meget på mobiler som pc ..

0 0
Tobias Nordahl 13-02-2011 12:47:00

Det kan jo ikke lade sig gøre - som Fleury29 siger. Så har vores tidligere "pinkode huskere" været usikre hele tiden. Flere har jo dem liggende frit i pungen sammen med kortet.

Jeg mener da blot at det er et godt initiativ at de nu bliver digitale. Min "pinkode husker" plejer bare at ligge i 3 stykker, gemt væk i pungen. Der er det da praktisk at jeg bare kan kigge på min Desire, som i forvejen ligger i min lomme.. (Der er faktisk også kode på den, hvilket man skulle gøre det mere sikkert, i selve situationen?)

0 0
Fleury29 12-02-2011 13:12:04

Så skal hackeren både til at crack programmet helt ned vel, efter som din pinkode ikke bare står 1234, men står blandet med en masse tal.. Og så skal hackeren samtid have fået fat i dit kort, og hvis du opdagere du ikke har dit kort så er det meget normalt at man ringer til sin bank og for det spærret.. Så kan ikke se hvordan det er mere risikablet end hvis du havde det på sådan et styk papir som man for med normalt når man for sit kort..

0 0

Om brug af cookies