Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pinterest - et nyt socialt hit er kommet

Pinterest - et nyt socialt hit er kommet

Vi kender allesammen Facebook, Twitter og Google +, men hvad siger i til Pinterest?

Pinterest er ikke helt nyt. Firmaet er startet op af en gruppe mennesker fra Californien USA. Formålet med siden går i alt sin enkelthed ud på én ting, at dele.

Dele begrebet er ikke nyt indenfor sociale medier, men det anderledes her er det er billeder man deler. På Facebook kan du dele alt, på Twitter kan du dele lidt mere begrænset indhold, i Pinterest er begrænsningen endnu større.

Pinterest går ud på at sætte ”pins” (hvilket på danske betyder at sætte knappenåle), det du skal ”pinne” er billeder, ikke billeder fra din mobil, eller fra din computer, men billeder du finder på nettet.

Finder man et inspirerende, smukt, grimt, eksotisk eller på anden vis interessant billede på nettet skal man altså ”pinne” billedet hvorefter det bliver lagt op på din Pinterest konto. Det gælder altså om at samle billeder du mener, er interessante.

Du kan samle dine billeder under forskellige overskrifter og kan altså på den måde beskrive dig selv med billeder, eksempelvis under overskrifter som, ”om mig selv” eller ”min hobby” osv.

Time Magazine har kåret siden til at være blandt de 50 bedste hjemmesider i 2011, og siger, "perusing other folks' boards, featuring everything from picturesque travel scenes to oddly beautiful bacteria, is as enjoyable as building your own."

Pinterest's applikation kan downloades til iPhone og Android og har mere end 11 millioner brugere, et tal der er stødt stigende. Du ansøger om en invitation til at bruge siden, hvor du inden for en dag eller to modtager den fra dem.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pedro 27-03-2012 18:38:42

det bliver Zzzz...i længden, i hvert fald for moi hehe, men døm selv!

0 0

Om brug af cookies