Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pizzahut koncept viser bord med touch - se den fede video her

Pizzahut koncept viser bord med touch - se den fede video her

Pizzahut har i en fed koncept-video givet deres bud på fremtidens restaurant-oplevelse, når du sukker efter pizza.

Android er snart klar til at pryde sofabordet, og vi har også tidligere set andre forsøg på, at bringe de store touchskærme ind i hverdagen. Denne gang er det restaurantkæden Pizzahut, der i samarbejde Chaotic Moon Studios, har lavet et stort spisebord, hvor selve bordpladen er en stor touchskærm. På bordet kan gæster selv kreere deres bestilling efter eget ønske, og bestille direkte. Ventetiden kan bruges på spil via iPhone, som også ved ankomst hilser gæsten velkommen. Det skriver Pizzahut via phoneArena.

Granatæbler inspirerer til fremtidens batterier

Videoen er ren koncept, og altså ikke noget vi skal forvente klar senere på måneden. Det er nu alligevel et godt bud på hvad fremtiden kan bringe, og mon ikke flere af Mobilsidens læsere kunne tænke sig at “nørde” lidt med det.

Kilde: Pizzahut via phoneArena

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ylle 11-03-2014 01:51:18

Hurra hurra...
De vælger så at vise et koncept, som mere eller mindre er identisk med Microsoft Surface (Dengang den ikke var en tablet/computer), som man så for ca. 6-7 år siden. Imponerende så langt man er kommet efterhånden...

Det har altid været en skam, at MS gik væk fra den ide. For det var langt langt mere interessant end det Android "kommer" med, som jo egentlig bare er en forstørret telefon. Det her var dog okay, men igen, det var som taget ud af de gamle Surface reklamer.

0 0

Om brug af cookies