Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Plastikkort kan halvere mobilregningen

Plastikkort kan halvere mobilregningen

Et lille plastikkort med en chip monteret kan give langt billigere udlandstelefoni, læs her hvordan.

En dansk opfinder fra Kolding er måske startet på et nyt mobileventyr. Opfindelsen er ny og rimelig smart.

Selve produktet som også er hele grundelementet for eventyret, er et lille plastikkort, der har cirka samme størrelse som dit simkort, bare tyndere. Det lille plastikkort monteres sammen med dit simkort i din telefon og så begynder magien.

Står du i udlandet og skal foretage et opkald, eller skal du ringe til en i udlandet, så sendes din samtale ind på en lokal server, som via internettet, diregerer dit opkald videre til en server i det land du ringer til. Herefter bliver dit opkald bragt tilbage på telenetværket og hen til modtageren af opkaldet.

Modtageren af opkaldet vil intet opdage. Du vil komme op på modtagerens telefon, som hvis du foretog et helt almindeligt opkald uden det lille plastikkort.

Ifølge en pressemeddelelse kan der spares helt op til 90 procent på et udlandsopkald. Det eneste det kræver for at komme igang, er at købe en "startpakke" til 299 kr. Herefter tilmelder du dit telefonnummer til Interfone og du er nu klar til at fortage prisvenlige udlandsopkald til mellem 0,75 og 2,5 kr/min.

Der er ingen gebyrer, faste månedelige omkostninger eller et minimumsforbrug. Der er kun engangsbeløbet for startpakken på 299 kr. og afregning af ens forbrug.

Startpakkerne købes ikke gennem Interfone. Kun afregningen af dit forbrug sker via Interfone.

Forretningsmodellen fungerer ved, at Interfone sælger startpakkerne til forhandlere som du herefter køber startpakken af.
Forhandleren får en lille bid af det forbrug, som du måtte have på kortet. På den måde sørger Interfone for, at forhandleren fortsat er interesseret i at sælge deres produkt.

Du kan læse mere om Interfone og deres løsning, som lanceres i denne uge her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hest 01-03-2012 12:56:12

Ville være bedre hvis priserne kom ned uden brug af den slags, men fedt der i det mindste er nogen der gider gøre noget.

Politikerne har snakket om lavere roaming priser i mange år, men det sker med alt for små skridt.

0 0
Mazzen 01-03-2012 14:44:01

Enig, især hvad angår roaming priser, og generelt priser til og fra udlandet, og selvom det er kommet op i EU så går der igen år før det bliver vedtaget, og derefter indført i de enkelte lande.

0 0

Om brug af cookies