Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Playboy lancerer mobil med kaninlogo

Playboy lancerer mobil med kaninlogo

Lidt sensuelle baggrunde og kaninlogo er Playboys mobil.

Sidste år sagde selskabet, at de ønskede sig en "bling-aktig", stilfuld mobil, der skulle reflektere selskabets sensuelle, men fortsat smagfulde image.

Hvis du rendte rundt og troede dette ville være en mobil fuld af film, der er uegnet for mindre børn, så kan du godt tro om igen. Der er mere tale om en helt vanlig mobil, med Playboy-logoet på coveret og enkelte baggrundsbilleder, der selvsagt ikke egner sig for mindreårige børn.

Under coveren finder vi en Alcatel-mobil, der ellers vil være kendt som VV770A og har et 1,3 MP kamera, 10 MB indbygget hukommelse og med plads til mere hukommelse via et micro-SD kort. Specifikationerne er ikke prangende, men mon ikke det mere er "kaninen" man vil gå efter.

Mobilsalget er naturligt nok ikke et af Playboys kerneområder, men det er dog ikke første gang de bevæger sig uden for det vel nok mindre respekterede område af film- og magasinbranchen. I Kina og Asien sælger selskabet tøj med Playboy-logoet uden, at dette på nogen måde bliver forbundet med selskabets virksomhed i vesten.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies