Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Playstation 4 lander i Danmark lige til julehandlen

Playstation 4 lander i Danmark lige til julehandlen

Danskerne kan købe Playstation 4 fra slutningen af november og dermed får Sony julehandlen med modsat konkurrenten Microsoft.

PlayStation 4 (Foto: Sony)
PlayStation 4 (Foto: Sony)

Danskerne kan glæde sig til, at den længeventede Playstation 4 kommer i butikkerne fredag den 29. november. Det afslørede Sony Computer Entertainment i går på en pressekonference under spilmessen Gamescom i Køln.

Det betyder også, at Sony får et forspring til de ”spil-hungrende” danskere, da konkurrenten Microsoft fornylig udsatte den danske lancering af deres Xbox One.

 - Xbox One når ikke julehandlen – først til Danmark i 2014

Så Sony har en kæmpe fordel i konsolkrigen på det danske marked, da det lige nu er ukendt hvornår Xbox One kommer på det danske marked. Microsoft har kun meldt ud, at det først bliver i 2014.

Sony har allerede modtaget over en million forudbestillinger på maskinen, ifølge nyhedsbureauet Reuters. Forgængeren, Playstation 3, er solgt i mere end 75 millioner eksemplarer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Heine 24-08-2013 10:14:33

Så vidt jeg har kunne læse (bl.a. på http://ps-4.dk ) så bliver det ikke mange Playstation 4 konsoller som kommer til Danmark. Det betyder at de leverandører som endelig får fat i konsollerne, de får udsolgt på 0,5 grundet de mange forudbestillinger.

Nu må vi se... jeg håber da stærkt på jeg kan give mig en PS4 i julegave :-)

0 0

Om brug af cookies