Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Playstation 5: Hvad vi ved om Sonys superkonsol

Playstation 5: Hvad vi ved om Sonys superkonsol

Playstation 5 kommer først til næste år, dog har Sony har allerede afsløret flere detaljer om spillekonsollen. Her er hvad vi ved om PS5.

Foto: Sony

Med 7 år på bagen, begynder vi at se frem til en efterfølger til Sonys Playstation 4. Og til næste år bliver den altså en realitet, men vi ved allerede nu lidt om den kommende superkonsol. Sony er ikke deltagende i dette års E3, men har stadig bekræftet flere detaljer om konsollen.

CNET har haft fat i den administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, og har hevet spændende informationer ud af ham. Flere af tingene har tidligere været rygtet, men er nu altså bekræftet.

Playstation 5 kommer til at understøtte en opløsning på 4K ved 120Hz opdateringshastighed, hvilket vil give en meget mere flydende oplevelse, på de skærme som understøtter det. 

Jim afslører at Sony vil tage Playstation Now-tjeneste "to the next level later this year", hvadend det betyder. I hvert fald er det bekræftet at man ikke behøver starte et allerede spillet spil helt forfra, når man skifter til den kommende konsol, men man starter automatisk hvor man er kommet til. Den kommende spilleokonsol vil nemli være bagudkompatibel med spil til PS4. Sony er allerede gået sammen med Microsoft om en form for spilstreaming, som skal konkurrere med blandt andet Google Stadia. Det kan være dette der er planen med Playstation Now, men det vil kun tiden vise.

Der er mange bud på hvordan den kommende PS5 kommer til at se ud. Her er et af dem.
Der er mange bud på hvordan den kommende PS5 kommer til at se ud. Her er et af dem.
Foto: LetsGoDigital

I stedet for den langsommere harddisk i PS4, så vil næste generation være udstyret med SSD, hvilket vil betyde kortere loadtider. 

Sonys PS5 kommer til næste år og vil understøtte op til 8K opløsning og være udstyret med en ottekernet AMD Ryzen processor og AMD grafik. Her vil der være support for Ray Tracing og en chip til 3D-lyd.

Billede fra LetsGoDigital

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies