Playstation-telefon blokeret af Sony?

Sony Ericsson har indrømmet, at de arbejder på en Playstation-mobil, men er det Sony, der har sat stopper for telefonen?

Playstation-telefon blokeret af Sony?

Sidste år var der fuld gang i rygterne om en Playstation-mobiltelefon fra Sony Ericsson. Det gik så vidt, at mobilproducenten faktisk indrømmede, at en sådan mobil var under udvikling. Spilmobilen er bare aldrig blevet til noget, og nu forlyder det, at det var Sony, som blokerede for mobilen.

Mobile Today fortæller, at Sony skulle godkende mobiltelefoner i december, og at de sagde nej til Playstation-branding af en spilmobil, da branded simpelthen er for stærkt og vigtigt.

I mellemtiden skulle Sony Ericsson offentligt have fortalt, at de ikke på nuværende tidspunkt føler, at specifikationerne er gode nok til, at bruge Playstation som branding.

Sidste år blev spilmobilen F305 præsenteret af Sony Ericsson, men man kan vidst roligt sige, at den var langt væk fra Playstation-standard.

Mere til historien

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/1/2009 blev historien fulgt op med et indlæg omkring Din første mailadresse er på mobilenKlik her for at gå til artiklen.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..