Plenti-kunder får fri EU-upgrade

Eksisterende Plenti-kunder får gratis EU-pakke oveni abonnementet

Plenti-kunder får fri EU-upgrade

Plenti-kunder modtager i dag en tidlig julegave fra teleselskabets nye ejere fra TDC Group. Fra og med i dag kan brugerne nu få 5GB gratis EU-roaming samt fri tale og SMS/MMS i de 37 lande som er dækket af EU-roaming.

Tilbuddet gælder eksisterende Plenti-kunder, hvis abonnement ikke inkluderer EU-roaming. Det oplyser Plenti i dag, i en mail udsendt til de berørte kunder.

I forbindelse med opkøbet af Plenti overtog TDC Group omkring 90.000 Plenti-kunder. Plenti debuterede i marts 2016 og markerede sig dengang på et konkurrencedygtigt miks af ubegrænsede datapakker samt abonnementer med underholdningstilbud.

Dengang lød det fra TDC Group, at handlen ikke ville betyde ændrede vilkår for eksisterende kunder.

Læs også:  TDC Goup opkøber Plenti

Færre fordele til nye kunder

Nye Plenti-kunder, skal dog ikke regne med at få EU-roaming samt billig, ubegrænset data og tale på mobilen, som før TDC’s opkøb af teleselskabet.

Plentis billigste abonnementer inkluderer nu kun mellem 20 og 40GB data med priser fra 129 kr./md. Skal du have fri tale og data skal op i Plentis dyreste abonnement med underholdning til 199 kr./md.

Tidligere tilbød Plenti fri tale og data (kun i Danmark) til 119 kr./md.

Se abonnementerne her: Efter TDC-opkøb – Store ændringer i Plentis abonnementer

Seneste tilføjelse til sagen

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 25/9/2017 kørte vi et indlæg med tematikken Nu kan du bruge fri tale og data i Thailand med 3Klik her for artiklen.. Se også seneste nyt om emnet her..