Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Plenti lancerer Danmarks billigste abonnement med fri data

Plenti lancerer Danmarks billigste abonnement med fri data

Danmarks nye teleselskab, Plenti, skubber prisen yderligere i bund med det billigste abonnement med mobildata, tale og SMS/MMS i ubegrænsede mængder.

Hvis du er meget prisbevidst, men samtidig vægter det højt at kunne browse løs - ja, faktisk ubegrænset - på mobilen uden at gå med bekymringer om at nå månedens dataloft, så er Plentis nye og endnu skarpere prissat abonnement helt sikkert noget for dig.

Konceptet hos Plenti er ganske simpelt: 'Ét abonnement - alt inkluderet', og den vej fortsætter teleselskabet ad med dagens lancering af det nye abonnement.

Læs også: Plenti - nyt teleselskab sælger underholdning frem for data

For blot 119 kroner om måneden får du fri data, fri tale og fri SMS/MMS, så du kan browse, tale og skrive så tosset, du vil.

“En stor del af visionen omkring Plenti var at lave en ny type mobilabonnement, som var helt ligetil at forstå. Slut med loft på taletid og komplicerede tillægspakker på mobilens dataforbrug. Derfor har det også hele tiden været en del af strategien at lancere et rent mobilprodukt med fri tale, sms og data, som kan konkurrere med de billigste på markedet. Vi er de eneste, der tilbyder fri data på mobilen, men vores nye abonnement kan slå prisen selv på abonnementer, der har loft på dataforbruget,” siger Peter Mægbæk, administrerende direktør i Plenti.

Det unikke ved Plentis oprindelige abonnement er, at der for 199 kroner om måneden følger gratis adgang til en masse underholdning med - blandt andet magasiner og ugeblade fra Pling, lydbøger med Mofibo og fri adgang til Tivoli.

Det nye abonnement er til det segment, der allerede abonnerer på mange af disse underholdningstjenester, som du betaler kun 80 kroner ekstra om måneden for i det større Plenti-abonnement.

Læs også: Plenti hæver dataloft - på fri data

Med det nye abonnement tillader Plenti at kalde sig indehaver af Danmarks billigste abonnement med fri data, da Plenti som bekendt er den eneste spiller på det danske marked, der slipper forbrugerne løs på mobilnetværket - hvis der altså ikke laves datadeling til en anden enhed, hvor grænsen nu er på 50 GB om måneden.

For at understrege, hvor meget du får for pengene hos Plenti, har teleselskabet taget et kig på de andre teleselskabers mest konkurrencedygtige abonnementer. I tabellen herunder kan du se, hvordan Plenti skiller sig ud fra landets øvrige teleselskaber.

  Fri Tale Fri SMS/MMS Data (GB) Pris (kr/md)
CBB ✔️ ✔️ 20 129
CallMe ✔️ ✔️ 20 159
Oister ✔️ ✔️ 18 109
Telmore ✔️ ✔️ 10 139
Fullrate ✔️ ✔️ 12 149
Yousee ✔️ ✔️ 4 149
Telenor ✔️ ✔️ 10 149
Telia ✔️ ✔️ 8 149
Plenti ✔️ ✔️ Fri 119

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies