Plex klar til det nye Apple TV

Streaming-app’en Plex er omsider klar til at Apples tvOS og nyeste generation af Apple TV.

Plex klar til det nye Apple TV

Den populære app til streaming og overførsel af musik, film og fotos, Plex, er nu klar til fjerde generation af Apple TV. Det skriver Plex på deres blog.

Selskabet har længe haft løsninger til blandt andet iPhones, iPads samt Androids og Chromecasts, men har hidtil holdt igen med at udvikle en app til Apples set-top bokse til TV.

Hidtil har brugere skulle igennem besværlige krumspring, med blandt andet jailbreaking af enheder, for at få deres mediebibliotek sendt videre til stuealteret.

Læs også: Nu kan nyt Apple TV købes i Danmark

Apples fjerde generation af Apple TV, og den medfølgende tv OS med indbygget App Store, giver nu holdet bag Plex app’en mulighede for at undgå de besværlige hacks.

I kølvandet på Apple TV lanceringen i september, var grundlægger og udvikler bag app’en, Scott Olechowski, derfor heller ikke sen til at bebude, at en Plex-app snart ville blive til, Og nu kan du altså hente app’en her til dit nye Apple TV.

Plex Apple TV

Mere nyt om emnet

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 29/10/2015 publicerede vi en opfølgning med artiklen om Krak klar med app til Apple Watch – Læs fortsættelsen her. Læs også seneste nyt om temaet her.