Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pocket - applikationen der holder styr på dine nyheder

Pocket - applikationen der holder styr på dine nyheder

Surfer du ofte rundt på nettet, men har ikke altid tid til at læse alle interessante historier, så er hjælpen her.

Du kender måske applikationen på navnet ”Read it later”, der har været rost til skyerne af diverse medier såsom New York Times. Applikationen har nu skiftet navn til Pocket samt fået en del nye features.

Du kender det måske, du sidder og skimter en hjemmeside for nyheder og interessant læsning, men har ikke helt tid til at gå i dybden med dem, eller læse dem færdig.

Her kommer Pocket ind i billedet, med Pocket kan du let gemme hele nyheder direkte ned i applikationen for så at læse dem senere. Det smart ved det er at når du vælger at gemme hjemmesiden, så downloader Pocket siden ned i applikationen, således du ikke behøver internet for senere at læse historien.

Pocket kan ikke kun gemme dine nyheder, men også billeder, videoer og andet indhold du måtte falde over på nettet kan gemmes ned i applikationen til senere brug.

Med Pocket kan du gemme, filtrere og mærke dine nyheder, således de let kan findes igen. Eller hvis du har mange emner kan filteret hjælpe dig med kun at vise dine gemte videoer eller artikler og så videre.

Pocket virker på tværs af andre platforme og synkronisere automatisk dit indhold. Også på tværs af andre applikationer virker pocket, der kan integreres med mere end 300 applikationer, eksempelvis Twitter.

Pocket kan også bruges i din computer browser såsom Google Chrome, Firefox og Internet Explore.

Pocket kan hentes til iOS enheder i App Store og til Android i Google Play og er gratis at hente og bruge.

Herunder finder du en video der viser hvad Pocket kan gøre for dig:

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik Østergaard 18-04-2012 15:36:28

Øhh hvad har man favoritter til?

0 0
Tommyulbaek 18-04-2012 19:08:52

Siger det ikke sig selv? :)

0 0

Om brug af cookies