Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Podcasts på Nokia N-series

Podcasts på Nokia N-series

Nokia har indgået et samarbejde med Podhead, som giver sig udslag i, at forbrugerne eksempelvis tilbydes et lokalt tilpasset indhold samt en Podcastingskole, der skal hjælpe dem i gang med at bruge podcasting. Men tjek lige prisen på megabytes hos dit teleselskab inden du starter.

Nu kan alle med en telefon fra Nokias N-serie komme i gang med at bruge podcasts.

Et podcast er video eller lydindhold, der kan hentes til computeren eller en mobil enhed, og ses når brugeren har lyst og lejlighed.

Det er danske podhead.dk som er inde i varmen hos Nokia, der er leverandør af indholdet til telefonerne.

Samarbejdet med Podhead giver sig blandt andet udslag i, at Nokia-brugere kan komme på en Podcastingskole. Dermed kan flere lære om herlighederne ved podcasts.

Kom i gang...

Du kan downloade programmet ved at gå ind på www.nokia.com/podcasting og downloade programmet direkte til telefonen. Applikationen indstalleres automatisk, og derefter det bare at vælge Directories - International - Denmark.

Er du i tvivl om, om din telefon er en fra N-serien, kan du besøge denne side hos Nokia: nokia.com/nseries

Husk prisen

Det skal bemærkes, at de modeller, som har trådløst netværk, kan benytte podcasts uden beregning, så længe de er tilsluttet dette netværk.
Hentes data via mobilnettet, så skal du, inden du går helt amok i podcasts, lige tjekke, hvad du betaler for datatrafikken på din telefon. Et klip med 'Terkel I Knibe' fylder f.eks. 2 megabyte. Betaler du så 10 kroner pr. megabyte hos dit teleselskab, bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies