Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pokémon GO får bytte-funktion: Sådan bliver det

Pokémon GO får bytte-funktion: Sådan bliver det

Snart får Pokémon GO en trading-funktion til sig, så du kan bytte Pokémoner med andre spillere. Se her, hvordan det vil fungere.

En af de mest efterspurgte funktioner til det populære mobilspil Pokémon GO er muligheden for at kunne bytte sine Pokémoner med andre spillere, og snart bliver dette en realitet.

Udviklerne bag spillet, Niantic, har afsløret, at de arbejder på at bringe en bytte-funktion til Pokémon GO efter en enorm efterspørgsel fra deres brugere.

Men Niantic er dog meget påpasselige for, hvordan denne trading-feature skal fungere, og det kommer i hvert fald ikke til at være noget, man kan gøre med andre brugere fra andre steder i verden, online.

Se også: Nyt kuld Pokémons slippes løs

I stedet vil du skulle befinde dig fysisk tæt på den spiller, du ynder at ville bytte dine Pokémoner med. Det beretter Polygon ud fra et interview med Niantics Senior Product Manager, Tasuo Nomura.

“Det bliver ikke over internettet. Du vil ikke få mulighed for at bytte dine Pokémoner med nogen, der er 100 km væk fra dig. Personen er nødt til at være i nærheden.” fortæller Nomura.

Denne udmelding er langt fra overraskende. Lige fra begyndelsen har folkene bag Pokémon GO været meget klare om, at der her var tale om et spil med et stort socialt og fysisk aspekt.

Se også: Pokémon GO: Hurtigste app til at tjene 1 milliard dollars

Det har aldrig været deres intention at skabe et kæmpe online spilunivers, men derimod at få børn, unge og andre folk ud ad døren og bevæge sig rundt i den virkelige verden.

Tasuo Nomura fortæller videre: “Vi er er stadig i gang med at komme op med en løsning til at kunne bytte, der giver mening og ikke dræber spillet. Hvis vi fejler det her, kan vi meget vel dræbe spillet.”

Det er altså dette dilemma, som udviklerne står overfor, og først når dette er løst, kan vi forvente at se funktionen i Pokémon GO - forhåbentligt inden alt for længe.

Se denne: Pokémon Duel: Nyt Pokémon-spil udgivet til Android og iOS

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies