Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pokémon GO: Pengene strømmer ind - 15 nye lande på vej

Pokémon GO: Pengene strømmer ind - 15 nye lande på vej

Pokémon GO er det hurtigste spil til at indtjene over 200 millioner dollars, og den positive udvikling vil kun fortsætte med dets indtræden i 15 nye lande.

Mens mange af Pokémon GO-brugerne raser over spillets nuværende udfordringer med bl.a. sporing af pokémoner i nærheden, så bliver spillet alligevel ved med at sætte rekorder.

Bare på den måned, hvor Pokémon GO har eksisteret, ja vildt at det kun er én måned, har spillet indtjent mere end 200 millioner dollars, svarende til 1,3 milliarder kroner. Det beretter SensorTower i følge Techcrunch.

Ikke overraskende er Pokémon GO det spil, der har tjent flest penge i sine første 30 dage nogensinde og overgår således både spil som Clash Royale og Candy Crush Soda Saga, der ingen gang til sammen kan nå op på Pokémons højder.

Det er på alle måder et imponerende resultat, og imponerende, at de kan blive ved med at sætte rekorder. Det er dog tydeligt, at det især er lanceringen i Japan, som har givet det ekstra skub.

Se også: Pokémon GO: Derfor har vi fjernet tracking-siderne

Foto: SensorTower

Læs også: Hvor meget mobildata og batteri bruger Pokémon GO?

Indtil det udkom til Japan var Pokémon GO’s indtjeningskurve meget lig spillet Clash Royale, men da først japanere fik spillet i hånden, ja så tog det for alvor fart.

Spillerne i Pokémons hjemland er åbenbart helt vilde med at købe Pokébals, Lucky Egg og andre produkter fra spillets butik, og det har altså i den grad kunne mærkes på omsætningen, men det stopper efter alt at dømme ikke her.

15 nye lande får nu spillet

I dag et spillet nemlig blevet frigivet i 15 nye lande i Asien, hvor bl.a. Thailand, Malaysia og Indonesien er et par af de heldige nationer, og især sidstnævnte kan have en særlig positiv indvirkning på Pokémon GO’s indtjening. Det skriver AndroidPolice.

Indonesien er nemlig med sine mere end 250 millioner indbyggere det største land, der får spillet introduceret, siden USA fik det i begyndelsen, og det vil alt andet lige betyde endnu flere glade og ikke mindst købeglade brugere.

Se også: Pokémon GO: 75 millioner downloads - Nyt tilbehør på vej

Med den nylige introduktion af Indonesien, samt Brasilien forleden, så er tre af verdens fem mest befolkede lande nu lukket ind i Pokémon-varmen. På listen mangler dog stadig de kæmpe store nationer Indien og Kina, og hvor Indien skulle være på vej på tværs af platformene, så vil kineserne formentlig få problemer, i hvert fald på Android.

De fleste spekulationer går nemlig på at de kinesiske Android-mobilejere, på grund af Kina og Googles lidt problematiske forhold, ikke får muligheden for at hente spillet ned, mens iOS-brugerne formentlig vil slippe uden om denne kamp.

Alt i alt bliver det fortsat spændende at følge Pokémon GO’s udvikling, og om de, på trods af en del kritiske røster, kan blive ved med at opretholde spillets popularitet, eller om brugerne stille og roligt vil begynde at glide fra, når først spillet bliver for uinteressant.

Læs også: Pokémon GO endelig i Japan - lander med gyldne vinger

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies