Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Politisk opbakning til længere mobilbinding

Politisk opbakning til længere mobilbinding

Socialdemokraterne åbner nu for at forlænge bindingsperioden på mobilabonnementer for at fremme udbredelsen af 3G-mobiltelefoni.

Socialdemokraterne er parat til at se på muligheden for at forlænge bindingsperioden på mobilabonnementer til mere end de seks måneder, der er grænsen i dag. For et år siden var partiets daværende it-ordfører Thomas Adelskov ellers imod at forlænge bindingsperioden, men nu har Socialdemokraterne foretaget et markant holdningsskift.

»Jeg vil gerne være med til at fremme udviklingen af 3G-telefoni, og derfor må vi se fordomsfrit på alle elementer, herunder også spørgsmålet om bindingsperioder,« siger partiets it-ordfører Magnus Heunicke til ErhvervsBladet.

Han understreger at forbrugere fortsat skal have mulighed for at vælge en kortere bindingsperiode, og mobilselskaberne skal fortsat oplyse en samlet pris i annoncer og reklamer.

Videnskabsminister Helge Sander siger til ErhvervsBladet, at han er parat til at drøfte en forlængelse af bindingsperioden for at fremme udbredelsen af nye teknologier i Danmark. Forlængelsen skal give 3G-udbyderne mulighed for at hæve tilskuddene til de dyre 3G-mobiltelefoner.

Kilde: ErhvervsBladet

Læs også opfølgningen: SF afviser at forlænge mobilbinding

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies