Popcorn-tid: iPad Pro, Apple TV og iPhone 6S ifølge Apple selv

Apple fremviser det bedste i deres nye enheder: iPhone 6S, iPad Pro og det nye Apple TV.

Popcorn-tid: iPad Pro, Apple TV og iPhone 6S ifølge Apple selv

Apple har en særlig sans for at præsentere deres nyheder. Chefdesigner Jonathan Ives karakteristiske smørstemme danner lydkulissen, mens Apples nylanceringer præsenteres på en perlehvid baggrund.

Det er lækkert og velproduceret, med en snert af selvfedme, men værd at se nærmere på, hvis man er nysgerrig efter at se Apples nyeste features i aktion.

Hav derfor popcornene klar, og se med herunder, når Apple viser goderne frem.

iPhone 6S og 6S Plus

Apples to nye stjerner introduceres først i en hektisk reklame og efterfølges af en visuel gennemgang af iPhone 6s’ nye features som 3D-Touch og det nye 12MP kamera med levende fotos.

iPhone 6S and iPhone 6S Plus – Reveal

Introducing iPhone 6s and iPhone 6s Plus with 3D Touch

Apple iPad Pro

Den nyligt lancerede megatablet, iPad Pro får en pompøs, visuel flot introfilm og efterfølges af en gennemgang af Pro’ens grundlæggende features. Til sidst bliver Apples pen, døbt Pencil, gennemgået på bedste æblemanér.

iPad Pro – Reveal

Introducing iPad Pro

Introducing Apple Pencil

The new Apple TV

Sidste reklamefilm tager selskabets nye mediecenter, Apple TV, og viser nyhederne i den lille boks til hjemmet til glade rytmer.

The New Apple TV

Fortsættelse:

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 10/9/2015 kørte vi en opfølgning med nyheden iOS 9 til iPhone og iPad klar næste uge – Artiklen finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..