Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Populær fodbold-app rekonstrueret fra bunden

Populær fodbold-app rekonstrueret fra bunden

En stor opdatering af den populære fodbold-app Live Score Addicts har givet plads til både ny brugerflade og nye funktioner.

For lidt over et år siden blev den såkaldte Live Score Addicts-app lanceret. Nu har både brugerflade og funktioner fået en stor overhaling.

Holdet bag Live Score Addicts har således rekonstrueret applikationen fra bunden.

Det betyder blandt andet, at man nu kan følge både hold og turneringer.  Alle de hold, som du følger, vil altid vises i toppen af kamplisten. Den helt nye menu i venstre side af skærmen giver mere plads til kamplisten og leverer nem adgang til hold- og turneringssiderne.

Turneringssiden gør det muligt at fastgøre turneringer i toppen, hvilket giver hurtigere adgang til kampprogrammer, topscorere og tabellen for dine favoritturneringer.

Udvalget i forhold til push-notifikationer er i tillæg blevet udvidet. Det vil sige, at hændelser som mål, kort, pausestilling m.m. har fået selskab af eksempelvis skader, tillægstid og afslutninger på træværket.

Ifølge FootballAddicts, som står bag Live Score Addicts til Android og iPhone, har applikationen 1,3 millioner månedlige aktive brugere.

Du kan se mere om den nye version i videoen nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies