Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Popularitet: Musikmobiler på retur - design vinder frem

Popularitet: Musikmobiler på retur - design vinder frem

Walkman-telefonerne fra Sony Ericsson ikke så populære som tidligere, viser seneste opgørelse over tidens efterspurgte mobiler.

Walkman musikmobilerne er på tilbagegang - mobiler med moderne design går frem. Det viser den seneste officielle opgørelse over de mest populære mobiltelefoner i Danmark.

- "Tendensen er helt tydelig. De seneste måneder viser, at kunderne er knap så interesserede i Walkman-telefonerne, som de tidligere har været", siger John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk. Aktuelt er der kun to Walkman produkter på top 10 - og de tilbageværende rykker nedad måned for måned.

Det er desuden tydeligt, at produkter med et ekstra lækkert finish - for eksempel Samsung U600 og HTC Touch, rykker frem på listen måned for måned. Sidstnævnte har visse ligheder med Apples iPhone.

I toppen findes fortsat Nokia 6300 og N95 - for tredje måned i træk.

Top 10, september 2007

1 Nokia 6300
2 Nokia N95
3 Samsung SGH U600
4 Sony Ericsson S500i
5 Sony Ericsson W580i
6 Nokia N73
7 Sony Ericsson K810i
8 HTC Touch
9 Sony Ericsson W880i
10 Nokia E90 Communicator

Tallene er udarbejdet af Mobilpriser.dk på basis af mere end 40.000 søgninger og kliks på produkter. Den giver således et relativt præcist indblik i, hvilke mobiler danskerne efterspørger. I talgrundlaget indgår alle produkter på markedet samt alle teleselskaber.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies