Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Power bank - løsningen til det evige strømproblem?

Power bank - løsningen til det evige strømproblem?

Den korte holdbarhed på mobiltelefonens batteri er et problem, som vi nok alle har døjet med på et tidspunkt, men nu er der kommet et produkt på markedet, der kan løse dette problem.

Vi har nok alle prøvet at løbe tør for strøm på mobilen?
Vi har nok alle prøvet at løbe tør for strøm på mobilen?

Vi har alle stået i situationen. Man har brug for mobiltelefonens GPS, eller man skal lave et vigtigt opkald, og så kigger man på mobilen, som desværre er løbet tør for strøm, selvom at batteriet var fuldt opladet, da man tog hjemmefra.
Strømmen er det evige problem for alle os, der flittigt bruger vores mobiltelefoner i løbet af dagen. Der er så mange gode og brugbare apps til hverdagen, men fælles for dem alle er, at de bruger en masse strøm. Og det er langt fra alle mobiltelefoner, som kan holde strøm dagen ud, hvis de bliver brugt flittigt, som f.eks. hvis de bliver brugt som et WiFi-hotspot.

De fleste kender nok til de klassiske måder at spare strøm på. Man kan skrue ned for lysstyrken, man kan slukke for sine apps, når de ikke er i brug, man kan indstille mobilen til at gå hurtigere i dvaletilstand og man kan benytte mobiltelefonens indbyggede strømsparetilstand.

Læs også: 5 tips der holder mobilbatteriet i form

Fælles for alle disse løsninger er dog, at de enten forringer mobiltelefonens ydeevne eller gør brugen af mobiltelefonen mere besværlig, hvis man f.eks. skal anvende telefonen med lysstyrken helt i bund.

Powerbanken kan redde din dag.
Powerbanken kan redde din dag.

Nu findes der omsider en ordenlig løsning

Strømproblemet gælder ikke kun for en specifik producent, da det er de fleste mobiltelefoner, som kan have brug for at få ekstra strøm i løbet af dagen. Tanken har hele tiden gået på, at løsningen skulle findes gennem de bærbare mobilopladere, og netop derfor har mange virksomheder været i gang med at udvikle en bærbar mobiloplader, som vil gøre det muligt at lade mobiltelefonen op på farten, uden det besvær som indtil videre har kendetegnet de bærbare mobilopladere.
Nu er udviklingen af de bærbare mobilopladere nået til et punkt, hvor man for alvor kan sige, at der er kommet en reel løsning til problemet med mobiltelefons korte batteri levetid.

Løsningen kaldes for en power bank, og den kan let tages med overalt, så du sikrer dig, at der er strøm på mobilen dagen igennem. Power banks kommer i mange forskellige størrelser og prisklasser, som alle varierer i, hvor mange opladninger der er i dem, og de kan købes til en fornuftig pris hos Batterystore.dk.

Så let tilslutter man en Powerbank.
Så let tilslutter man en Powerbank.

Hvordan bruger man en power bank?

En power bank er på ingen måde nogen svær enhed at anvende. Den fungerer som et eksternt genopladeligt batteri, som kan bruges til mange forskellige enheder, og den kommer med én eller flere USB-udgange, som så bruges til at oplade mobiltelefonen med.

Power banken tilsluttes til et strømstik eller en computer, hvor den bliver opladet, og når power banken er opladet, kan du derefter tage den med ud til dagens gøremål. Hvis din mobiltelefon så får brug for noget ekstra strøm i løbet af dagen, så tager du blot det USB-kabel, der hører med til din mobiltelefon, og sætter det i power banken, som så oplader din mobiltelefon.

Se et stort udvalg af power banks hos Batterystore.dk her.

Der findes mange forskellige typer af power banks, så du kan helt sikkert finde en der passer til netop dit behov. Har du brug for at lade din mobiltelefon op mange gange i en periode, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt, som hvis du eksempelvis er på ferie i udlandet, så er en power bank med 12.000 mAh med op til seks genopladninger af en moderne smartphone nok det bedste valg.

Læs også: Batterifejl ikke rettet i seneste iOS-opdatering

Hvis man er på festival eller er i byen og har brug for en opladning af telefonen, findes der også power banks i mindre udgaver, som er lette at have med sig rundt. De mindre udgaver kan indeholde 2.600 mAh, men kan så til gengæld haves med i lommen! En power bank kan også anvendes til at lade andre enheder, der anvender USB-stik til opladning som f.eks. kameraer og e-cigaretter.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies