Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prada - Snobberi af værste skuffe

Prada - Snobberi af værste skuffe

Restriktioner, hemmeligheder og snobberi omgiver LG Prada KE850. Det er langt fra alle forhandlere, som får produktet i sortimentet.

LG Prada KE850
LG Prada KE850

Man skulle tro, en del forhandlere ville stå i kø for at sælge Prada-mobilen, men er det nu også besværet værd?

Hele lanceringen er omgivet af hemmelighedskræmmeri og snopperi.
"Alle fra Prada er meget hemmelige omkring produktet. Men det gør det jo også spændende at arbejde med", siger Peter Kolding, Fields Sales Manager i LG Danmark til Mobilsiden.dk

Som eksempel nævner han, at journalister og magasiner ikke må tage billeder af telefonen. Kun officielle fotos må benyttes. Det er blandt andet på grund af aftaler med modellerne, som er blandt verdens højest betalte.

Allerede inden de første produktbilleder blev frigivet, fik produktet stor opmærksomhed. Således blev der i London forudbestilt flere tusinde telefoner, alene på grund af navnet.

Intet salg i stormagasinier

Som de fleste sikkert ved, er Prada et eksklusivt mærke, som ikke bliver forhandlet i stormagasiner. Det ser nu også ud til, at det samme skal gælde, når Prada-mobilen kommer på markedet.

LG og Prada har udfærdiget et dokument til potentielle forhandlere, som indbefatter en masse retningslinjer, disse forhandlere skal efterkomme.

Men her stopper det ikke. Derudover skal virksomhederne nemlig sende et billede, som viser, hvordan interiøret og eksteriøret på butikken ser ud.

Fra LG Danmark forlyder det, at nok kun skal forvente at se mobilen hos de store forhandlere.

Da Mobilsiden.dk fik Prada-mobilen præsenteret på 3GSM i februar, var dette også omgivet af top-snopperi. Således blev mobilen kun fremvist i perioder på 15 minutter. Den blev båret ind af to sikkerhedsfolk, der skarpt holdt øje med de piger, der fremviste mobilen.

LG forventer at Prada-mobilen kommer i juni eller juli måned.

Webvideo: Kort klip fra præsentationen


LG PRADA KE850 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies